Vesimittarin lukeman voi ilmoittaa myös Kulutus-Webissä. Palvelun kautta saa myös tietoa kiinteistön vedenkulutushistoriasta ja näkee vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskusta euroina. Palvelun kautta kuluttaja voi myös lähettää palautetta tai lisätietoja (mm. matkapuhelinnumeron) Suonenjoen Vesi Oy:lle.

Mikäli lukema on ilmoitettu Kulutus-Webin kautta, mittarinlukuilmoitus-korttia ei tarvitse palauttaa. Lukema tulee tallentaa täysin kuutioin eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukukortissa. Mittarilukemaa tallentaessanne voitte saada ilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme tai antamaan palautteessa tarvittavaa lisätietoa poikkeaman syystä. Mikäli lukema on mielestänne oikein niin voitte lähettää ilmoituksen.

Kulutus-Webiin pääsee syöttämällä kulutuspisteen numeron (=kulutuspaikka=kuluttajanumero) ja mittarin numeron alla oleviin kenttiin, jotka löytyvät laskulta sekä mittarinlukukortista.